Култура, Новини

Над 30 деца станаха „Мини мис” и „Мини мистьр Самоков”

С много динамика, настроение и емоции премина конкурсът за „Мини мис” и „Мини мистър Самоков” в неделната вечер на 18 август. Проявата бе част от програмата за празника на града ни.
Над 30 ентусиазирани участници имаха за задача да се представят в три тура: със спортни облекла, самостоятелно чрез дарбите си и в официални дрехи. Всички принцеси танцуваха, пяха и раздаваха усмивки. А пьк единственият кандидат за „Мини мистьр Самоков” заслужено обра овациите с артистичните си изпьлнения.
В конкурса се включиха с успех и младите таланти на Самоков.
Журито в сьстав: Ангелина Вангелова, Мария Галчева и Яна Василева, бе определено затруднено, но тьй като титлите не бяха малко, нито едно дете не остана без отличие. Имаше „Фаворитка на журито” и „Фаворитка на публиката”, „Мис Лято”, както и признания за усмивка, прическа, походка, грация, артистичност, чар, костюм…
Самите награди бяха осигурени от Office 1 Superstore.
Кметьт Владимир Георгиев също уважи малките красавици и техния кавалер. Градоначалникът изтъкна грижите, които се полагат за детските градини, посочи построените и изграждащи се в момента нови модерни детски площадки. „Вие сте цветът на нашия град”, обърна се към развълнуваните малчугани кметът.
Водещи на жизнерадостната вечер бяха Ралица Стоянова и Аделина Шукадарова.

Leave a Reply