Новини, Читателски

Най-после – катастрофиралите коли вече ги няма при полицията…

Искрено се зарадвах преди няколко дни, когато видях, че катастрофиралите коли вече ги няма пред сградата на полицията в града ни.
Практика беше до скоро тези повредени автомобили да се паркират отпред или встрани от сградата. Някои казваха, че това се вършело с възпитателна цел – да се стряскат шофьорите и да карат по-внимателно, но това не е сериозно. Тези разбити коли с ужасяващ външен вид по-скоро стряскаха всички преминаващи оттам – жители и гости на града ни, и загрозяваха самата централна част на Самоков – точко срещу читалището и музея – културни обекти, които се посещават често, особено от гости от страната и чужбина. Може да си представите с какви впечатления оставаха те от околната наша градска среда!…
Сега катастрофиралите автомобили, които, доколкото знам, се пазят като веществени доказателства, са преместени на друго, по-закрито място.
Пред сградата на МВР сега е чисто. Освен това самата сграда през това блято бе санирана. Сега се обновяват и другата близка сграда /”Пеперудите”/, и читалището отсреща. Така този централен за града ни район ще стане още по-чист и красив и няма да се срамуваме, когато ни дойдат гости от другаде.

Жители на Първи квартал

Leave a Reply