Наказаха Иван Иванов за 3 мача, Гемето също аут за двубоя с “Мътивир”

Иван Иванов

Неочаквано тежка санкция наложи Зоналният съвет на БФС на централния защитник на ФК “Рилски спортист” Иван Иванов. Бранителят отнесе 3 мача наказание заради неспортменското си поведение по време на срещата с “Мирково” /5:1/ във втория кръг. Тогава, при резултат 2:1 за нашите, Иванов удари без топка футболист на съперника и главният рефер го отстрани от игра. Интересното е, че Иванов бе провокиран, но последствия за противниковия състезател нямаше.
Стожерът в отбраната ни вече пропусна двубоя със “Звездец” /Горна Малина/, но ще е аут и за домакинството на “Мътивир” в неделя /6 октомври/ от 16 ч. /по програма този сблъсък беше за събота, но е отложен с 24 часа/, и за гостуването на “Левски” /Долна баня/ на 12 октомври.
Друг ас на отбора ни – Иван Гемеджиев, също няма да бъде на разположение на наставника Николай Вуков. Гемето получи травма в бедрото преди две седмици и това не му позволява да взима участие в тренировъчния процес.
Наританият срещу горномалинци юноша на клуба Кристиян Додов пък вече се чувства по-добре и от вторник започна занимания с топка. Надеждите на ръководството са младокът да бъде на линия за двубоя с “Мътивир”.
Любопитното е, че “Р. спортист” и тимът от Ихтиман имат абсолютно еднакъв актив след изиграването на срещите от третия кръг на Източната “А” ОФГ. Двата състава са с по 9 точки и голова разлика 11:2, което им отрежда второ място във временното класиране. Лидер е “Левски” /ДБ/ с 9 пункта и голово съотношение 14:3.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*