Крими, Новини, Образование

Накратко

Евгения Попова – председател на Общинския съвет на Демократичния съюз на жените в Самоков, бе избрана за член на Софийския областен съвет на ДСЖ на нарочна конференция. За председател на Областния съвет бе избрана Пенка Григорова. Присъстваха областният управител Красимир Живков и председателката на съюза проф. Катя Владимирова.

ххх

С представители на Агенция за подбор на персонал се срещнаха в хотел „Арена” зрелостници от ПГ „Константин Фотинов”, Професионалната гимназия по туризъм и СОУ “Отец Паисий”. Стана ясно, че подобна своеобразна трудова борса, организирана от частна фирма, се прави за първи път в страната. Специалисти от агенцията представиха възможностите за работа на младежите в хотели и заведения по Черноморието, в София и чужбина. Предстои трудова борса да се проведе и на 30 март в НДК в столицата, където заинтересованите могат да представят биографиите си и да потърсят работа.

ххх

Контрабандни цигари – общо 240 къса, са намерили полицейски служители при проверка на магазин за хранителни стоки на ул. „Здравец”, собственост на 36-годишния Т. З. Цигарите били от различни марки и без български акцизен бандерол. Изготвен е протокол за образуване на административно производство срещу собственика на обекта, заявиха от РУП-Самоков.

Leave a Reply