Новини, Шарен свят

Накратко

Ръководството на „Бороспорт” благодари на общинските съветници за помощта при организирането на кръга от състезанията за Европейската купа по ски през февруари в Боровец. На сесията в четвъртък от името на ръководството Василия Константинова цитира мнението на рейс директора на Европейската купа Маркус Валднер, че такова състезание не е имало през последните 4 години. Съветникът Валентин Милушев припомни, че официални лица от ФИС са оценили като „световно” по организация и мащаб състезанието в нашия курорт.

ххх

План за младежките дейности през тази година бе приет от Общинския съвет на сесията на 20 март.

ххх

Програмата за разпореждане с общински имоти е в действие съгласно решение на Административния съд. Решението на Общинския съвет е законосъобразно. Преди това програмата бе спряна от областния управител.

ххх

Социални услуги през тази година ще се предоставят въз основа на план за изпълнение на едноименната стратегия. Документът бе утвърден от общинарите на 20 март.

ххх

Помещение в сградата на бившия партиен дом ще се използва за нуждите на самоковската Пробационна служба, която е част от едноименната областна структура към Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” на Министерството на правосъдието.

Leave a Reply