Новини, Шарен свят

Накратко

Журналистическото дружество в Самоков проведе на 12 февруари своето годишно събрание. В доклада на председателя Тодор Попов бе отчетена и анализирана дейността на дружеството през изминалата година. След оживени разисквания дружеството прие план за работа през 2012 г. и преизбра за председател Тодор Попов, за секретар – Пепа Георгиева и за член на ръководството – Кристина Ангелова.

XXX

“Дървената” ученическа ваканция приключи. От понеделник, 13 февруари, учениците отново започнаха занятия. Принудителната ваканция, както е известно, бе предизвикана от продължителните студове и дълбокия и на места непроходим сняг. Учениците не бяха посещавали училище от вторник, 7 февруари. Последните ваканционни дни няма да се “отучват”, а съответният учебен материал ще се преразпредели, поясниха от просветното министерство.

1 Comment

  1. Kondofersky Alexandar

    Г-н Попов,да ти е честито преизбирането като председател на журналистическото дружество!Град Самоков от векове наред е имал забележителни творци- художници, писатели, поети, журналисти…Буден планински град с много висок интелектуален потенциал е Самоков от столетия насам.В днешно време обществото изпитва остра нужда от доблестни, честни и с висок цивилен кураж журналисти. Успех в благородните ви усилия, драги Тошко! Поздрави до теб и твоите колеги и колежки, бъдете лекарите на обществото!

Leave a Reply