Новини, Шарен свят

Накратко

Заявки за разкриване на 71 работни места са подали 14 работодатели по схемата „Младежка заетост”. От Бюрото по труда казаха, че насочването на безработни до 29-годишна възраст ще стане след одобряването на заявените работни места. За едно място ще се насочват лицата, отговарящи на условията от заявките, а самите работодатели след това ще избират кого да назначат.

х х х

На пътя за Ихтиман – близо до яз. „Искър”, временно е ограничено движението в едната лента заради частично пропадане на пътната настилка, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура”. Шофьорите трябва да се движат в този участък с повишено внимание.

х х х

Помощи за пострадалите от наводнението в Мизия са събрали родителите на възпитаниците на детски заведения в града ни. В ЦДГ „Детелина” дарените средства възлизат на 211.10 лв., а в ОДЗ „Зорница” – на 170 лв.

х х х

На 1 октомври успешно приключи заверката от Регионалния инспекторат по образованието в Софийска област на списъците Образец 1 /за училищата/ и Образец 2 /за детските градини/ в общината за учебната 2014/2015 г.

Leave a Reply