Новини, Шарен свят

Накратко

Камера за видеонаблюдение е монтирана на покрива на сградата на Общината. Апаратурата ще дава възможност да се следи непрекъснато времето в Самоков. Картината може да бъде видяна на интернет сайта www.weather-webcam.eu.

х х х

Предложения за програми за заетост за Самоков и други общини в Софийска област бяха одобрени на 30 октомври от Комисията по заетостта към Областния съвет за развитие за включване в Националния план за действие по заетостта през 2014 г. В заседанието участваха представители на Областната администрация и на общини от областта, от поделенията на Агенцията по заетостта, включително от Бюрото по труда в Самоков, както и представители на синдикатите, на работодателите и др.

х х х

Екипът на новия Център за настаняване от семеен тип /в двора на бившето училище „Никола Драмалиев”/ е посетил на 30 октомври Дома за сираци в елинпелинското село Доганово и се е срещнал с децата, определени за приемане в Самоков. Предстои обаче уреждането на още формалности, за да може да бъдат приети младите хора в самоковския център.

Leave a Reply