Новини, Политика, Шарен свят

Накратко

Приемна в Самоков ще има в понеделник, на 23 февруари, народният представител от Реформаторския блок Димитър Делчев. Приемният ден за гражданите е от 16.30 ч. на втория етаж в сградата на Общината.

х х х

63 безработни ще участват в обучение за усвояване на професията болногледач, съобщиха на 18 февруари от Бюрото по труда. Начинанието е в изпълнение на програмата „Шанс за работа – 2015”, която стартира от понеделник, 16 февруари. Социален партньор е КНСБ. 25 от успешно завършилите обучението ще бъдат назначени в „МБАЛ-Самоков” за три месеца като болногледачи.

х х х

Следващата сесия на Общинския съвет ще се състои на 19 март, четвъртък.

х х х

Горско стопанство – Самоков обяви обществена поръчка за „Изработка и доставка на формуляри по ЗГ, ЗЛОД и други необходими бланки по задание на ТП „Държавно горско стопанство – Самоков”. Оферти се приемат до 16 ч. на 25 февруари. По подробна информация за обществената поръчка може да се намери на портала на Агенцията за обществени поръчки и интернет страниците на Горско стопанство – Самоков и Югозападното държавно предприятие в Благоевград – www.dgs-samokov.com и www.uzdp.bg/bg.

Leave a Reply