Здраве, Новини, Шарен свят

Накратко

„МБАЛ-Самоков” събира оферти за техническа поддръжка на сървър, компютърна техника, локална компютърна мрежа, телефонна техника и телефонна мрежа, принтери и доставка на консумативи. Подробно обявление е публикувано в Портала за обществени поръчки на 12 януари.

х х х

Храни на социално слаби ще бъдат раздадени в изпълнение на Оперативна програма по Фонда за европейско подпомагане. Със съдействието на Българския червен кръст правоимащите ще получат различни продукти. Допълнително ще съобщим кога и как ще се раздават помощите в нашата община.

х х х

От сняг трябва да се почистват площите пред офисите, търговските обекти и жилищата от стопаните на обектите и гражданите, напомниха от Общината. При неизпълнение ще се налагат съгласно общинска наредба глоби. Общински служители под ръководството на директора на дирекция инж. Бранимира Бодурова са проверили 250 фирми в Самоков и Боровец, като на ръководителите им са връчени писма за задълженията по снегопочистването. Собствениците на автомобили са призовани при паркиране да не създават затруднения за придвижване и работа на снегопочистващата техника. При почистването на дворове и тротоари пък не бива да се изхвърля снега на уличното платно.

Leave a Reply