Новини, Политика, Шарен свят

Накратко

Снимка: архив

Изискването за регистриране на каруците не се спазва, алармира Бойчо Стамболийски на последната общинска сесия. Това вреди на обществения ред и чистотата в града, а на практика подпомага и извършването на престъпления.

х х х

Паркингът до сградата на Общината ще бъде ремонтиран основно. Работата ще възлезе на 35 хил. лв. Общо 54 хил. лв. пък се заделят за преустройство на подхода към подземния гараж под общинската сграда за сметка на планираната помощна сграда в Туристическата градина. В отговор на въпроси на съветници на сесията на 19 юли бе изяснено, че средствата за паркингите са абсолютно необходими, за да се съобрази ремонтът със съответните изисквания, включително с нуждата от изграждане на вентилация, съоръжения за отводняване, възстановяване на асфалтовата настилка и др.

х х х

„МБАЛ-Самоков” ЕООД събира оферти за обществена поръчка за сервизно обслужване, резервни части, модули, компоненти, консумативи при необходимост на медицинска апаратура. Подробно обявление е публикувано в Портала за обществени поръчки на 18 юли т. г. под № 9078615.

Leave a Reply