Накратко

Инициативният комитет за изграждане на паметник на опълченците от Самоков е удостоен с почетен плакет от кмета Владимир Георгиев. „Изразявам своята и тази на гражданите на Самоков признателност за идеята и усилията ви”, посочва Георгиев. „С общи усилия успяхме да постигнем увековечаване на имената на самоковските опълченци”, констатира кметът. Паметникът, както е известно, бе открит на самия Ден на народните будители – 1 ноември. Още преди няколко години Инициативният комитет начело с Бойчо Стамболийски поде инициативата за осъществяване на благородното начинание.

х х х

Подготовката на селата за зимата бе обсъдена на среща на 2 ноември на кмета на общината Владимир Георгиев с кметовете на населени места в района. Много е важно да се откроят най-големите местни проблеми, както и обектите в селата, които да се предвидят за строителство и ремонт през 2019 г.

х х х

Ръководството на болницата обяви обществена поръчка за „Предоставяне на услуги от оператор на фиксирани и мобилни телефонни мрежи и интернет достъп за нуждите на „МБАЛ-Самоков” ЕООД за срок от 1 година”. Подробно обявление е публикувано на 2 ноември в Портала за обществените поръчки.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*