Новини, Шарен свят

Накратко

Родителите на тризнаци – Станимира Славчева и Александър Вуков, бяха зарадвани от общинарите със сумата от 1500 лв. Трите сестрички – Александра, Габриела и Даная, се появиха на бял свят на 5 октомври. Шансът да се случи подобно щастливо събитие запознати оценяват на 1:6400.

x x x

Водоснабдяването в „Самоково” ще се подобри след като се ремонтира основният водопровод по главната улица в квартала – „Преспа”, заяви пред заседанието на местния парламент на 22 ноември кметът Владимир Георгиев в отговор на въпрос на общинския съветник Васил Зашкев, според който не достига водата в бл. 34 и в други блокове в района. Работата ще бъде свършена в рамките на предстоящия основен ремонт и асфалтиране на улицата, които са се забавили поради дългите административни процедури. Предстоят още преустройство в района на Гръчко дере и ремонт на мостовете на р. Бистрица.

x x x

Доставката на резервни части и модули, компоненти и консумативи при необходимост от медицинска апаратура и абонаментното сервизно облужване и ремонт в „МБАЛ-Самоков” ЕООД до 30 октомври 2019 г. са предмет на обществена поръчка, обявена от ръководството на болницата. Подробно съобщение е публикувано в Портала за обществените поръчки на 9 ноември т. г.

Leave a Reply