Новини, Образование, Политика

Накратко

ОУ “Димчо Дебелянов” – Говедарци

Маломерни и слети паралелки бяха утвърдени за новата учебна година на общинската сесия на 17 септември. Такива паралелки ще има в ПГ „Константин Фотинов“, СУ „Отец Паисий“, СУ „Никола Велчев“, ОУ „Христо Максимов“, ОУ „Димчо Дебелянов“ в Говедарци и ОУ „Христо Смирненски“ в Радуил.

x x x

Отчет за общинския бюджет за приходи и разходи в размер на 37 496 203 лв. приеха на заседанието си на 17 септември общинските съветници. Приети бяха и отчети за изпълнение на сметките по средства от ЕС и за състоянието на общинския дълг към 2019 г.

x x x

Фестивал на водата и рибата замисля Общината. Във връзка с това местният парламент даде съгласие да се подготви проект, с който да се кандидатства чрез Местната инициативна група по рибарство по Програмата за морско дело и рибарство 2014-2020 г.

x x x

Отчетите на общинските дружества „ВиК Чамкория – 2006“ и „Мальовица“ бяха приети от общинските съветници на 17 септември. На предишната сесия разглеждането на отчетите бе отложено поради това, че не присъстваха ръководителите на предприятията.

Leave a Reply