Култура, Новини, Политика, Шарен свят

Накратко

Проверки в заведенията в Боровец извършват служители от „Икономическа полиция” и представители на Областната дирекция по безопасност на храните. За констатирани нарушения се съставят актове.

ххх

Ансамбъл „Българе” се представи със спектакъла „Уникалните гласове” в читалище-паметник „Отец Паисий” на 3 декември. Взрив от аплодисменти призвикаха изпълненията на вокалното трио Веселин Вачев, Борис Луков и Георги Петров. Препълнената зала приветства възторжено участниците в запомнящата се изява на ансамбъла, който за 10-те години от своето създаване е изнесъл стотици концерти в общо 20 държави.

ххх

Подготовката за бюджет – 2013 на общината започна едновременно с работата в местната администрация за приключване на тазгодишния бюджет. Очаква се и постановлението на Министерския съвет за държавната субсидия през следващата година, за да може да се конкретизира бъдещата дейност. „Стремежът е бюджетът за 2013 г. да не бъде по-малък от сегашния, който е 22 млн. лв.”, обясни на 6 декември пред представители на местни медии зам.-кметът Радослав Стойчев.

Leave a Reply