Други, Новини, Спорт

Национален турнир ще се състои в Боровец

Спортна аеробика

Петнадесетият национален турнир по спортна аеробика ще се състои на 6 и 7 октомври, събота и неделя, в Боровец. За пета поредна година турнирът ще се проведе в хотел “Самоков” /зала “България”/.
Състезателите на клуб “Самоков” ще участват с 16 съчетания във възрастови групи 7-8, 9-11, 12-14 и 15-17 г. и категориите индивидуално, тройки и групи. След държавното първенство през април те не са излизали във ваканция и през цялото време са работили за усъвършенстване на своята сила, гъвкавост, отскок, върху базовите стъпки, хореографията, правилното технично изпълнение на упражненията и оригиналните преходи. Има изцяло нови композиции, частично или в по-голяма степен променени. Промени са правени и в музикалния съпровод. Амбицията на момичетата и техните наставници Диана Аврамова и Калоян Калоянов са големи, но, разбира се, крайната дума ще имат съдиите.
Откриването е на 6 октомври в 10 ч. Разпределението на медалите ще стане ясно в неделя, на 7 октомври, когато стартовете са пак от 10 ч. Организаторите очакват повече зрители да проявят интерес към този красив спорт.

Leave a Reply