Национални награди за нашите грации в аеробиката от БАСУ и Емил Костадинов

Съветникът на министъра на младежта и спорта и футболна легенда Емил Костадинов награди на 10 март 7 състезатели от националния отбор по спортна аеробика, отличени от Българската асоциация „Спорт за учащи се” (БАСУ) за активно участие и постигнати високи резултати в ученическия спорт през 2016 г.
Церемонията се състоя в „Пресклуб България“ на националния ст. „Васил Левски“ в София. Наградени бяха самоковките Анита Гаврилова, Синтия-Мари Ангелова и Симона Благоева, техните колеги в клуб „Самоков” Светлина Велинова и Ангел Казаков, както и Дарина Пашова и Стефани Атанасова, които през юли м. г. завоюваха 3 сребърни и 2 бронзови медала на световните ученически игри в гр. Трабзон. Тогава, въпреки усложнената обстановка, свързана с опита за преврат в Турция, нашите състезатели и техните треньори успяха да се концентрират максимално и да представят България по най-достойния начин.
Емил Костадинов поздрави сърдечно състезателите и техните треньори, учители и възпитатели, и им пожела нови големи успехи.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*