Новини, Читателски, Шарен свят

Нашата отсечка е част от ул. “Грънчар” и трябва да се ремонтира

Във връзка с належащия ремонт на ул. “Грънчар” на 31 март 2011 г. с вх. № 2600-186 бе подадена жалба от името на фирмите и живущи на улицата за лошото състояние, в което тя се намира.
През лятото започна благоустрояване на улицата, но за част от фирмите, работещите в тях и клиентите надеждите за нормално придвижване останаха напразни. При първите есенни дъждове хората не можеха да преодолеят огромната локва, а колите потъваха до праговете.
Междувременно г-н кметът обеща /в. “Приятел”, бр. 27/: „Улица „Грънчар” е включена в списъка на капиталните вложения на Общината за 2011 г. Ще се прави основен ремонт на улицата, който ще струва 141 400 лв.”
Ние бихме искали да разберем защо не бе извършен ремонт на цялата улица? Колко метра са предвидени да бъдат асфалтирани с горната сума и колко реално са асфалтирани? Защо в изявлението не се споменава, че улицата ще бъде частично асфалтирана? Защо е решено, че отсечката от „Грънчар”, която остана неасфалтирана, е в добро състояние и не се нуждае от ремонт, когато именно това е най-неблагоустроената част от улицата?
Очакваме отговор.
От фирмите, работещи на ул. “Грънчар”

Leave a Reply