Незачетен гол и загуба на старта в Разлог

Със загуба започна участието си в Югозападната Трета лига „Рилски спортист“. В дебюта на новия наставник Владимир Иванов-Фугата самоковци паднаха с минималното 0:1 при гостуването си на „Пирин“ в Разлог на 8 август.
Единственото попадение в срещата бе дело на опитния Георги Фикийн в 32-ата минута, а нашите момчета могат да съжаляват, че си тръгнаха с празни ръце от пиринския курорт. Те имаха няколко добри положения за попадение, а малко преди домакините да поведат, чист гол на Марио Йорданов бе отменен незнайно защо от рефера Васил Минев. Столичният арбитър показа и доста странен критерий при раздаването на картоните, след като декорира в жълто петима играчи на гостите, а груби действия на пиринци бяха подминати с лека ръка и през двете полувремена.
В хода на срещата пък контузии получиха бранителите Виктор Колев и Юлиян Чапаев, но медицинският щаб на отбора ще направи всичко възможно двамата да бъдат на линия за домакинството на „Сливнишки герой“ в събота, на 15 август, от 18 ч. на ст. „Искър“.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*