Новини, Спорт

Новите на линия за сблъсъка с „Ямбол”?

Росен Барчовски дава указания на подопечните си по време на двубоя с "Черно море"

Четирите чуждестранни попълнения в „Рилски спортист” почти сигурно ще се уредят с работни визи за мача с „Ямбол” от втория кръг на НБЛ. Срещата е в петък, на 21 октомври, от 19 ч. в легендарната зала „Диана”.
Бранко Миркович, Филип Вукосавлевич, Джордже Йованович и Анте Билобърк бяха само зрители в предишния кръг – при успеха с 80:66 над „Черно море”. Сега обаче квартетът е амбициран да запише игрови минути с новия си тим.
„Отдавна сме подали необходимите документи за изваждането на визи на момчетата. Имам уверението на федерацията, че всичко с въпросните състезатели ще бъде наред”, сподели наставникът на „Рилски” Росен Барчовски. Специалистът отново ще включи в групата за Ямбол част от юношите на клуба. Те са го впечатлили в срещата с „Черно море”.
При успех над „жълто-черните” самоковци имат огромни шансове да запазят лидерската си позиция в класирането. Актив като нашия /2 т. и положителна разлика/ имат още „Черноморец”, „Лукойл Академик” и „Левски”.
На 25 октомври, вторник, от 18 ч. “Рилски” пък стартира участието си в поредното издание на Балканската лига. Съперник на нашите в “Арена Самоков” ще бъде елитният румънски “Тимишоара”. Останалите състави в групата ни /“А”/ са “Морнар” /Черна гора/, “Торус” /Македония/, ОКК “Београд” /Сърбия/ и “Галил Гилбоа” /Израел/.

Leave a Reply