Новият шеф на полицията с доклад пред Общинския съвет

Васил Николов Попов – новият началник на Районното управление на полицията, запозна  в четвъртък общинските съветници със задачите на РУП, с мерките за повишаване на качеството на работа и квалификацията на служителите, с дейността за подобряване на базата, усъвършенстване на взаимодействието с общинското ръководство и нуждата от обществена подкрепа в борбата с престъпността.
Съветниците Васил Зашкев и д-р Димитър Панев отправиха препоръки за по-ефективно регулиране на движението и паркиране на автомобилите, за ликвидиране на често големия шум нощно време в северния край на града, за необходимостта от регистриране на всички жалби на граждани.
В. Попов заяви, че и самият той не е доволен от постигнатото, но разчита партньорството с ромски организации да даде резултат. Неколкократно увеличените глоби за недисциплинирани шофьори пък показват, че се вземат по-сериозни мерки за подобряване на дисциплината на движение.
Кметът Владимир Георгиев изтъкна, че В. Попов е съвсем отскоро на тази отговорна дейност, но няма ден, в който да не комуникират помежду си. „Ние с пари нямаме право да подпомагаме полицията, но ще осигурим видеонаблюдение и в селата, ще работим и за подобряване на енергийната ефективност на самата сграда на полицията. Полицията винаги може да разчита на подкрепата на Общината”, заяви градоначалникът.
Съветничката Катя Янакиева от свое име и от името на колегите си поздрави Попов с назначението и му пожела успех в работата.

Евгения Попова

Можете да харесате

2Comments

Add yours
  1. 1
    kilar

    Znachi vmesto da se sprat tiq denonoshtni muziki ot malata.Vmesto da se opovavat na zakona i da go prilagat.Chte se molqt na nekvi organizacii,tova shteshe da e smeshno ako ne e jalko

  2. 2
    kilar

    Kakvi sankcii elate da vidite kakvo e tuka gonki katastrofi seki vtori e bez knijka strashno e.

+ Leave a Comment

*