Нови звезди се появиха, Даная Ласкина стана „Мис „Приятел”

Чаровната Даная Ласкина с представителя на „Приятел“ Делян Василев

Огромен интерес сред децата на Самоков предизвика конкурсът за детска красота и таланти „Принц и принцеса на България”, състоял се на 20 май в читалище-паметник „Отец Паисий”. 47 деца между 2 и 13 години се класираха след кастинга за големия конкурс. Красиво пременени, леко смутени и повече засмени децата, придружавани от свои роднини, изпълниха сцената и салона на читалището.
Те дефилираха на три етапа: първо със спортни екипи, след това показаха таланта си – танцуваха, пяха и рецитираха, а накрая се появиха с модни тоалети.
„Важното в нашите конкурси е децата да се почувстват уверени и да придобият самочувствие. Доказателство за това е, че наши участници се представят с успех в ТВ шоуто „Големите надежди” и в други престижни състезания и фестивали”, изтъкна директорката на „Нови звезди” Георгина Георгиева. Тя не пропусна да изчетка мажоретния състав с ръководител Теменужка Янкова, като заяви, че той е известен в цялата страна. Мажоретките отвърнаха с красиви танци с палки и помпони.
Жури в състав: Георгина Георгиева, Теменужка Янкова, Зоя Станкова, Делян Василев и Надка Вардарова оценяваше сценичното поведение и талант на малчуганите. На организаторите дейно помагаше и миналогодишната победителка в конкурса София Стоянова, която впоследствие завоюва и международни победи в Турция /Анталия/ и Русия /Москва/.
Много деца получиха титлите „Бейби принц/еса”, „Мини принц/еса”, „Тийн принц/еса”, „Принц/еса” и „Гран при”. Участниците заслужиха и корони, и много подаръци. Наградените ще имат право да участват и в националния конкурс на компания „Нови звезди”, който ще се проведе от 5 до 8 юни в черноморския курорт „Елените”.
Представителите на нашия вестник в журито пък избраха 6-годишната Даная Ласкина за носител на наградата на „Приятел”.
Сред другите наградени бяха Мария Василева, Ивона Атанасова, Таня Георгиева, Яна Попова, Доника Баракова, Кристин Гавадинова, Николай Пътников, Васил Атанасов и др.
За настроението на присъстващите се погрижиха талантливата малка певица Маргаритка Бочева, миналогодишната победителка София Стоянова с акробатичен танц и акордеонистите Ирена Рогачева и Мариян Минчев. Накрая всички се включиха в общ купон на сцената.
Конкурсът премина под мотото „Моя страна, моя България”, а водеща бе Петя Данданова.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*