Новини, Спорт, Футбол

Ново 7:2 в контрола, този път бихме “Левски” /Долна баня/

По-малко от 72 часа след като разгроми със 7:2 в контрола “Марица” /Пд/, ФК “Рилски спортист” попиля със същия резултат и “Левски” /Долна баня/.
Мачът се игра на 17 август от 10 ч. /а не от 17 ч., както бе предварително обявено – заради горещото време/ на ст. “Искър”, а стотината запалянковци останаха впечатлени от показаното от любимците им.
От щаба на гостуващия състав признаха веднага след двубоя, че съперникът им е много силен и няма да има проблеми със завръщането си в третия футболен ешелон догодина.
По два гола за успеха на нашите реализираха капитанът Васил Киров и универсалният Виктор Колев, а по веднъж се разписаха юношите Кристиян Додов, Владимир Додов и младокът Косьо Иванов.
Участие в проверката не взеха опитните Иван Гемеджиев, Янко Ангелов и Георги Митров, които получиха почивка. Те обаче със сигурност ще са на линия за третата проверка от предсезонната подготовка – срещу “Рилец” /Говедарци/ в края на седмицата.
В началото на септември към тима ни ще се присъединят халфовете Ивайло Захариев и Красимир Вардаров. С тях селекцията на “Р. спортист” ще бъде окончателно завършена.
“Рилски спортист”: Зографски, Пътников, Спасов, Димитров, Груев, Вл. Додов, Стоянов, Колев, Кр. Додов, К. Иванов, Киров

Leave a Reply