Ново YouTube предаване Groovy Office стартира днес в „Хъб-а“, за да вдъхновява

Предаването, по което екипът на Фондация SEED работи през последните няколко месеца, вече е факт и неговото име е Groovy Office. Това е YouTube предаване за алтернативна музика и съвременни професии, които вдъхновяват.
Неговата премиера ще се излъчи на 27-ми април в Hub-a – Coworking and Event Space, гр. Самоков в 20:00 ч., където се провеждат и записите.
Артистите, включили се до този момент, са DAYO, Dead Man’s Hat и в деня на премиерата ще бъдат заснети и Оратница.

Groovy Office позволява аудиторията да чува различни добре зчуващи парчета в специално обработени аранжименти.
Целите на предаването са да информира и ориентира в професионален план младежи и тийнейджъри; да мотивира; да покаже различни варианти за образование и реализация; да даде на младежите увереност и самочувствие, че могат да се развиват чрез успешните и положителни примери.

х х х

Фондация SEED е неправителствена организация. Мисията й е да мотивира местните младежки общности в Самоков и страната към проактивно отношение за промяна на социалната среда и развитие на младежките политики и инициативи, които включват младите хора и дават възможност да се развиват във всички сфери на обществения живот.
Активната им работа с младежи показва необходимостта от достъп до успешни примери и модели за поведение. Основен фокус на фондацията е да помогне на младежите да развият своя потенциал. Заедно с тях, техните родители и Общината осъществяват дейности, с които те да развиват съществени умения и знания.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*