Кухня, Новини

Нов специализиран магазин за млечни продукти в Самоков

Специализиран магазин за млечни продукти посрещна своите първи клиенти на личен ден понеделник – 29 юли. Новият търговски обект се намира на бул. „Искър”, срещу офиса на „А1” /М Тел/.
С усмивка зад подредения с богат асортимент и вкус рафт ще ви посрещне Петя Георгиева. Тя е самоковска снаха – мъжът й Стоян е от Бели Искър. При откриването хората, дошли с пити, цветя и пожелания за просперитет на начинанието на семейството, бързаха да нахвалят и младата жена, която до скоро е била на работа в подобен магазин в София /Горубляне/.
Предлаганите продукти са от фирма „Равно поле”. Имало е голям интерес към тях и вероятно това е накарало младите хора да се захванат с този бизнес в Самоков.
Наистина, предлаганите хранителни стоки в магазина са от реномиран производител; на вкус напомнят македонските, за които доста българи в почивните дни поемат към съседната страна. Пътувалите в Турция домакини пък биха съзрели и тук подобни на тамошните големи кори, продаващи се на килограм. Има мляко с всякакъв процент и вид, сирене, кашкавал, извара, дори известния на по-възрастните гебек.
Да уважат начинанието и да пожелаят успех на младите тук бяха дошли не само техните родители, но и редовни клиенти от Горубляне.
Магазинът няма да има почивен ден и ще бъде отворен от 9 до 19 ч.

Надка Вардарова

Leave a Reply