Нощно атрактивно състезание ще има в Боровец днес

По време на нощното каране в Боровец на 14 февруари, неделя, ще се състои и атрактивното състезание по ски и сноуборд БОРО ФЪН РЕЙС. От фирма „Бороспорт” съобщиха, че могат да участват хора на всякаква възраст. Стартът ще бъде в 18,30 ч. на писта „Иглика“. Сред сигурните участници са около 100 деца от ски и сноуборд клубовете „Чамкория”, „Боровец”, „Рилски скиор” и „Бороборд”.
Очаква се сред присъстващите да бъдат министърът на младежта и спорта Красен Кралев, кметът на Самоков Владимир Георгиев, ски легендата Петър Попангелов, както и Мирослав Севлиевски. Трасето ще нареди известният скиор от близкото минало Георги Кочов, изпълнителен директор на „Бороспорт” и бивш треньор на националния отбор по ски алпийски дисциплини.
Топли напитки, предоставени от хотел „Рила“, ще очакват спортистите на финала. На треньорите на клубовете-участници ще бъдат връчени дипломи.
Организатори на атрактивната изява са спортните клубове „Чамкория“, „Боровец” и „Бороспорт” АД. Спонсор е хотелският комплекс „Рила”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*