Новини, Шарен свят

“Обичайте и ще бъдете обичани”

Horoskop07.5. – 14.5.2013 г.

Фаза на Луната: Новолуние

Период в Новата Луна, изисква творчески усилия и любов, чрез които да посеем нови семенца. Каквото зависи от хората да го правят, за останалото се грижи природата. Пъстрите цветове осигуряват разнородна и зареждаща енергия.  Кристал: яспис– дава кураж.

ОВЕН – Пробвайте, като имате нещо на ум. Трябва да сте готови да поемате рискове и в същото време да сте изпълнени с търпеливост. Разумните действия могат да се случат, когато страстите са подчинени на идеята. Използвайте своята вродена смелост, като я овладеете и пренасочите.

ТЕЛЕЦ – Водещо може да се окаже, чувството за удоволствие и почивка. Вероятно ще търсите лесни решения или съвети. Доверете се на житейския си опит и внесете новости в съзнанието си. Възможни са хронични оплаквания от физическо и психическо естество. Можете да посеете целите си.

БЛИЗНАЦИ – Заложете на дълготрайните си чувства. Възможни са мимолетни изблици на страсти от всякакъв характер. Нужно е да превъзмогнете известно неудовлетворение и да говорите ясно. Не изпадайте в категоричност поради прибързани изводи. Ще опознаете част от себе си чрез събитие.

РАК – Вътрешни противоречия могат да ви терзаят. Повишената ви чувствителност се дължи на продължаващ процес. Опитайте се да промените отношението към себе си, изгладете личните си предпочитания и неприязън. Повторение от миналото ще ви помогне. Бъдете с отворени сетива.

ЛЪВ – Не се подвеждайте по привидното спокойствие. Доверете се на усещанията си и бъдете подготвени за изненади. Нечии капризи могат да провокират подобни и у вас. Възможно е неразбиране в общуването, както и неоправдани надежди. Не контролирайте събитията, а действията си в тях.

ДЕВА – Намирате се в период на вътрешна изостреност. Вероятно ви правят впечатление много неща, хора и събития. Важно е да съзнавате в какво и до колко да участвате. Възможни са завишени желания или претенции, които изискват доста усилие и внимание. Ще усетите смисъла на вярата.

ВЕЗНИ – Прибързана стъпка ще ви донесе събитие. Ще ви се наложи да се справяте с отлагани чувства, решения, разговори и срещи. Такъв е моментът, затова го използвайте максимално. Не мислете какво е правилно, редно или нередно. Ще трябва да заложите на вътрешните си усещания.

СКОРПИОН – Попадате в очевидни обстоятелства. Налага се да бъдете обективни, доколкото ви е възможно. Личните ви качества, чувства и желания ще бъдат определящи и за вашите действия. Може да се наложи да простите, а не да оправдаете нечии постъпки. Каквото решите –това и ще получите.

СТРЕЛЕЦ –  Възможни са контрастиращи действия от ваша страна. Крайните варианти на едно или друго могат да определят и бъдещата ви насока. Запазете целите си, без да се влияете от външните обстоятелства. Бъдете гъвкави, а търпението ще ви донесе и своите плодове.

КОЗИРОГ – Възвръщане на ситуации, които не зависят от вас. Личното ви отношение към тях се дължи на забравени или неосъществени желания. Налага се да разпознаете своята субективност при вземане на решения. Целите ви мога да претърпят известна промяна поради ново осъзнаване.

ВОДОЛЕЙ –  Вашите желания трудно ще намерят подходящи обстоятелства. Това може да ви изнерви, но е важно да запазите добрия тон. Не се концентрирайте прекалено в резултатите, а преценете своите действия. Повлиявате се от чуждите емоции, които не винаги са свързани лично с вас.

РИБИ –  Ако чувствате, че промяната е наложителна, не се колебайте. Изберете подходящите средства за целта и действайте. Нерешителността ви се явява, като несигурност в желанията, а не в себе си. Търсете смисъла на обстоятелствата, решението ще се появи само.

Даниела Ангелова

Leave a Reply