Облечени в кауза и закичени с мартеница

Ние от онлайн магазин за детски дрехи Pink and Blue с радост се присъединяваме към инициатива, подкрепяща развитието на млади таланти в художествената област. Средствата от ръчно изработени мартеници, подарени при всяка поръчка от онлайн магазина на Pink and Blue, ще бъдат в помощ на малка школа за таланти в гр. Самоков.
През 2003 г. в гр. Самоков е създадена художествена школа за изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“, а ръководител на талантите е художникът Иван Шуманов. Школата е част от местното читалище Младост 2003”, с помощта на което деца от различни направления имат възможност да развиват своите умения. Младите дейци с трепет и силно вълнение ежедневно посещават уроците по изобразително изкуство, учат нови техники и затвърждават старите. Рисуват и мечтаят за бъдещи успехи в областта. Осеяни от идеята да подпомогнат художествената школа, ентусиастите Люси Бързанова и Светлана Терзийска сръчно започват да творят мартеници и да преплитат в тях добротворство и румена първомартенска енергия. Трудът на Люси и Светлана изцяло ще подпомогне школата по изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“ в гр. Самоков. С всички средства от продадените мартеници ще бъдат закупени нови боички, платна за рисуване и други подръчни материали, които ще са от полза за младите художници.
В мисията на Люси и Светлана се включваме и ние от Pink and Blue. Като последователи на благодеянията сме горди да бъдем част от инициатива, която помага на подрастващите таланти. За нас е важно да обличаме всеки малчуган в доброта. Към всяка направена поръчка от нашия онлайн магазин за детски дрехи Pink and Blue ще подаряваме ръчно изработена мартеничка. С ваша помощ ще подпомогнем инициативата на Люси и Светлана за закупуването на допълнителни материали за школата по изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов“ в град Самоков.
Ние от Pink and Blue подкрепяме каузите, които подпомагат творчеството, образованието и радостта у децата. Те са нашето бъдеще, а възможността им за развитие и последващи успехи често зависят именно от нас. Добротворството е безценен ресурс, който не познава граници и трябва да бъде засаден у малки и големи.

За Pink and Blue:

Pink and Blue е нова платформа за продажба на детски дрехи. Създадена е с идеята да разчупи разбиранията на потребителите и да улесни избора на родителите. Екипът на Pink and Blue все още е сравнително малък, но въпреки това се грижи отлично за обслужването на клиентите, доставката, управлението на онлайн магазина и поддържането на социалните профили. Pink and Blue е идея, която ще разширява своите граници и ще подпомага различни социални каузи.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*