Здраве, Новини, Шарен свят

Обновяват поликлиниката

Общинското строително предприятие извършва усилени ремонти в поликлиниката. Ръководителят на предприятието Ангел Главев поясни, че е приключена работата по тоалетните на първия етаж на стойност 18 хил. лв. Подменени са дограмата и осветителните тела в дежурния кабинет за 5 хил. лв. Подменена е дограмата и е освежен и клубът на инвалидите за 3 хил. лв.
Продължават частични ремонти на входа на поликлиниката. Ограничен е достъпът до пространството под стълбите, като са иззидани преградни стени. Частичен ремонт се извършва на плочника във вътрешния двор. Подготвя се естакада за достъп на инвалиди до вътрешния двор на поликлиниката и аптеката. Чрез система от тръби ще се отводнява самият двор. Ограничен е и достъпът до мазето от първия етаж, като са монтирани решетки.
Г-н Главев каза още, че ще се освежат и трите входа на поликлиниката, и първият етаж, като се боядисат таваните, стените и радиаторите. Предстои да се освежат и стълбищата до третия етаж.
Очаква се ремонтът да приключи до края на идната седмица. Всеки ден сега в поликлиниката се трудят по 5-6 души от строителното предприятие.

Евгения Попова

Leave a Reply