Новини, Шарен свят

Обръщение към читателите ни

Уважаеми читатели,
Вестник “Приятел” от този брой започна да се печата в нова печатница в София.
Редакционният екип през последните дни работи буквално денонощно /налага се усвояване на нова технология за предпечатна подготовка/ и полага всички усилия да сведе евентуалните сътресения до минимум. В това отношение разчитаме много и на колектива на новата печатница, който е съставен от добри професионалисти.
Бързаме да ви зарадваме същевременно, че вестникът ни ще излиза вече постоянно в 8, а не в 6 страници, както беше досега. Цената обаче няма да се увеличава, а се запазва. Разбира се, в отделни случаи, когато се налага, “Приятел” ще бъде и в по-голям обем. Всичко това ще ни позволи да ви предлагаме занапред повече и по-разнообразни информации и коментари, както и любопитно и полезно четиво от рода на “Всичко за всеки”.
Другата оптимистична вест е, че се ускорява производството на вестника. Ще намирате “Приятел” по будките във вторник и петък още сутрин рано, а не следобед.
С две думи – повече и по-бърза информация на същата цена!
Ще очакваме с внимание вашите отзиви, мненията на колеги и сътрудници.
Стискаме палци и правим всичко възможно по-бързо да се преодолеят неизбежните първоначални затруднения. Разчитаме и на вашето разбиране и съпричастие.

“Приятел”

Leave a Reply