Новини, Политика

Обръщение на кандидат-кмета Владимир Георгиев

Владимир Георгиев

Уважаеми съграждани,

Аз съм един от вас. Винаги съм бил сред хората, било като общински съветник, било като юрист. Досега животът ми е бил трайно свързан със Самоков, моето бъдеще – също. Много предизвикателства са стояли пред мен, но това е най-същественото от всички. Тръгнах на поход срещу рутината и коментарите, които ме отъждествяват с хора, далечни по мислене и действие от мен. Тръгнах с ясната представа какво ме чака и не се отказах.
За този месец аз и моят екип се срещнахме с много хора, чухме историите им, проблемите и препоръките им. Да, те казват какво искат, настояват, защото горчивият опит ги е научил да поставят условия.
Ние изхвърлихме от речника си обичайното предизборно говорене, защото нашата цел е друга – когато гласувате на 23 октомври, това да бъде вот на доверие към нас, кандидатите на БСП. Гарантираме стабилна работа и стикован, енергичен екип, контрол и обратна връзка, за да знаете кого ще държите персонално отговорен, ако нещо от това, което сме казвали пред вас, не се е случило.
Уважаеми съграждани,
Самоковец съм – по рождение, по дух и по убеждение! Затова се обръщам към всички наследници на хората, превърнали Самоков в център на културата, на знанието и напредъка. Днес, столетия по-късно, сме длъжни да поддържаме това и да запазим традициите си и самобитността си. Нашата община заслужава да произнасяме с гордост името й. Сега и занапред!
Владимир Георгиев
кандидат за кмет от БСП на Община Самоков

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Leave a Reply