Новини, Политика

Общинска сесия ще има на 22 февруари

Втората за годината сесия на Общинския съвет е насрочена за 22 февруари, четвъртък, от 9 ч. в залата на петия етаж в сградата на Общината. Ще бъдат обсъдени предложения на постоянните комисии на местния парламент и на кмета на общината.
В подготовка за сесията комисията по образование, култура, младежки дейности и спорт ще заседава в понеделник, на 12 февруари, от 13.30 ч. На следващия ден от 16 ч. ще се съвещават участниците в комисията по устройство на територията и екология.
В сряда, навръх 14 февруари, съответно от 14.30, 15 и 16 ч., проблемите ще обсъждат комисиите по въпроси, свързани с разпореждане и възстановяване на земеделски земи, по законност, обществен ред и общинска собственост и по здравеопазване и социални дейности. На следващия ден от 16 ч. е заседанието на комисията по европейски проекти, стопански дейности и туристическа политика. Съвещанията ще приключат в петък, на 16 февруари, когато от 13.30 ч. своите предложения трябва да оформят участниците в комисията по бюджет и финанси.

Leave a Reply