Култура, Новини

Огнян Зеленков отпадна за “Евровизия”, но предвижда бъдеще за песента си

Както „Приятел” вече писа, самоковецът Огнян Зеленков бе сред кандидатите на българския песенен конкурс за „Евровизия 2012”. За съжаление Оги не успя да стигне до финалите с авторската си песен „Show me love” /”Покажи ми любовта си”/.
По-късно музикантът сподели пред представител на вестника впечатленията си от конкурса.
„Мисля, че се представих добре, на ниво. Дадох всичко от себе си, но явно нещо не ми достигна. Струва ми се, че не влизах и в сметките на някои хора. Като цяло се чувстваше изключително внимание към наложените изпълнители и пренебрежително отношение към по-неизвестните певци”, смята Зеленков.
Междувременно стана ясно, че според предварителния подбор неговата песен е била сред най-одобряваните, но впеследствие е спаднала в класацията.
Софи Маринова е фаворитът на Огнян във финалите на надпреварата: „Песента й е страхотна! Софи я изпълни точно преди мен и смея да твърдя, че вдигна доста критериите по отнешение на изпълнението. Тя е безупречна! Когато е на сцена, трудно може да се разпознае дали пее на живо или е на запис, защото има страхотен глас.”
Оги харесва и песента на Деси Слава. “Чисто имиджово, струва ми се, е по-добре тя да представи страната ни. Но все пак нека всички ние да решим кой най-много заслужава да спечели българската „Евровизия” на 29 февруари”, заключи нашето момче.
А какви са неговите близки планове?
„Съжалявам, че нямах шанса да достигна поне до финала на надпреварата, но смятам да реализирам песента си. Тя набира доста фенове сред тези, които вече са я изслушали”, категоричен бе Огнян.
Той благодари за интереса и отразяването на неговото участие в конкурса и си пожела занапред по-сериозни успехи. Желаем му ги и ние от сърце!

Leave a Reply