Осем учителки участваха в осмомартенско рали

Петото поредно осмомартенско рали на ОУ „Митрополит Авксентий Велешки” се състоя на самия празник в двора на училището. Първото място зае Даниела Трохарова, следвана от Елина Даганова и Мария Мишева. Под бурните овации на учениците по трасето преминаха и останалите учителки – участнички в традиционната изява: Светла Ашкова, Йорданка Балабанова, Катя Донева, Валентина Петрова и Даяна Зашкева.
Наградите за първите три майсторки на волана бяха еднодневна екскурзия за двама, грижи за косата във фризьорски салон и грижи за кожата в студио за красота. На класиралите се от 4-о до 8-о място пък бяха връчени инструменти за кола и защитни жилетки. Всички участнички заслужиха и грамоти, рекламни материали и течност за чистачки.
Наградите бяха осигурени от туристическа агенция „Конкордия”, фризьорски салон „Максима”, студио за красота „Елица”, застрахователна компания „Лев инс” и самото учебно заведение.
Класирането пък бе извършено от комисия с представители на КАТ и с председател преподавателят по физическа култура Васил Аджиков.
Директорката Ирена Коцева, която откри състезанието, обяви, че училището работи по проекта „Да запазим децата на пътя”. Водеща на самото състезание бе учителката по физическа култура Ралица Струмина.

Евгения Попова

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*