Крими, Новини

Откриха в кола 3000 кутии контрабандни цигари

Самоковски полицаи задържаха за 24 часа 52-годишната кюстендилка Р. Ч., превозвала в автомобила си 6 мастербокса с общо 3000 кутии контрабандни цигари “Голд маунт”. При проверката се оказало, че жената има осъдителна присъда за търговия с акцизни стоки без бандерол.
Колата – “Опел Вектра”, била паркирана в района на бензиностанция на ул. “Софийско шосе”. В багажника и на задната седалка били намерени кашоните с цигари, които били иззети.
По случая се води досъдебно производство. Уведомена е и Районната прокуратура.

* * *

Преносим компютър “Тошиба” и телевизор от същата марка са били отмъкнати между 16 и 22 септември от къща на ул. “Авксентий Велешки”. Била е счупена входната врата на дома. По случая е образувано досъдебно производство.

* * *

Задържан е бил за 24 часа И. В. /34 г./ от Самоков. Полицейските служители установили, че той е извършил кражбата на два мобилни телефона “Нокиа” и чифт маратонки, собственост на жител на Говедарци, от палатка по време на музикалния празник “Рок в Рила” над с. Бели Искър в края на август. Спортните обувки похитителят оставил за себе си, а телефоните продал веднага. Мъжът бил известен на полицията от други подобни деяния.

Leave a Reply