Крими, Новини

Откриха 4 непълнолетни в нощен клуб и наркотици в Боровец

При полицейска проверка в денс клуб в Боровец през нощта са били открити четирима непълнолетни. Във връзка с това на бармана В. С. /22 г./ е съставен акт.
Проверката е била част от специализирана полицейска операция в питейни и увеселителни заведения – еротик клубове и нощни барове в курорта.
Проверени са били общо 85 души и 9 обекта.
Санкциониран е и Н. И. (26 г.), охранител в нощен бар, който представил на инспектиращите повредена лична карта.
При проверка пред същото заведение у 20-годишната З. К. от Бургас, криминално непроявена, е намерено, увито в хартиена салфетка, топче суха тревиста маса с тегло 1 г. При проверка в обитаваното от жената помещение над ресторант в курорта, в раница, ползвана от съквартирантката й С. В. /24 г./ от Плевен, неизвестна на полицията, е открита пък саморъчно свита цигара със суха тревиста маса около 0,2 г. Намерените вещества се оказали наркотици. Те били иззети с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.
Проверени са били и фирмите, извършващи охранителна дейност на територията на курортния комплекс, като са установени криминално проявени лица. Предстоят допълнителни проверки.

Leave a Reply