Новини, Образование

ОУ „Св. св. Кирил и Методий” стана на 214 години

Директорът Георги Панев награди изявили се ученици

Патронния си празник чества на 16 май във Военния клуб /ДНА/ ОУ „Св. св. Кирил и Методий” – най-старото училище в града ни, създадено през далечната 1800 г.
От името на общинската управа поздравление поднесе кметът Владимир Георгиев. Съобщено бе, че поздравителен адрес е изпратила и народната представителка Ирена Коцева. Препълнената зала посрещна на крака химна и училищното знаме.
Учители, ученици и родители бяха сърдечно приветствани от директора на учебното заведение Георги Панев и от председателя на училищното настоятелство инж. Благовест Гамалов, който вече четвърт век изпълнява тази благородна длъжност.
От името на педагогическия съвет директорът Панев връчи грамоти и награди на десетки ученици, проявили се в учението, културата и спорта, заели призови места на олимпиади, конкурси и състезания.
Последваха хора и танци, песни, драматизации на приказки. Изявиха се мажоретките от училището. Присъстващите бяха впечатлени и от магията на аеробиката. Изпълнения на пиано и китара дообогатиха музикалната част на концерта. Прожектирани бяха и кадри, посветени на светите братя и на живота в училище.

1 Comment

  1. а

    Този Панев е пълен боклук.

Leave a Reply