Новини, Шарен свят

Оформиха нова градинка в центъра

На кръстовището на улиците „Македония” и „Иван Вазов”, западно от сградата на ОББ – срещу пазара, бе изградена нова красива градинка с пейки, чешмичка и красиви алеи.
Запазени са намиращите се там големи дървета. Монтирано е подходящо осветление. Поставени са и кошчета за боклук. Настилките тук са естествено продължение на настилката пред сградата на банката. Осъщественият общински проект допринася този участък да се възприема като част от цялостен, естетично оформен ансамбъл в тази централна част на града ни.
Доскоро в този район имаше импровизирано малко футболно игрище, което отдавна бе занемарено, с разнебитена и ръждясала телена ограда. Сега това място става хубав кът за отмора на жителите и гостите на града ни, тръгнали на пазар, по работа или просто на разходка.

1 Comment

  1. Благовест Коларов

    Браво на проектантите и изпълнителите! Което си е хубаво, си е хубаво – не може да се отрече! След пазар в жегите човек може да поседне на сянка под боровете. Браво! Само да не сложат от големите шарени контейнери, да загрозят пейзажа! Малките са достатъчни.

Leave a Reply