Още един в “Рилски” окапа за мача с “Левски” /ДБ/

Иван Джамбазки

Пореден сакатлък застигна лидера в Източната “А” Областна група “Рилски спортист”. В сблъсъка с “Мътивир” в Ихтиман, спечелен от самоковци с убедителното 3:0, контузия е получил дефанзивният халф Иван Джамбазки. Младокът е наранил сериозно един от пръстите си, като има съмнения, че е претърпял счупване. Това означава, че Джамбазки ще пропусне предстоящото регионално дерби с “Левски” /ДБ/ в неделя, на 6 април, от 16 ч. на ст. “Искър”.
Виктор Колев също е аут за битката с тима от съседното 5-хилядно градче. Универсалният футболист пострада преди седмица по време на индивидуална тренировка, като нарани коляното си и се наложи засегнатото място да бъде шито. Колев вече е по-добре, но със сигурност ще почива в близките дни по съвет на лекарите.
“Все още не мога да си сгъвам крака, боли ме, но определено има подобрение. В дните след контузията изпитвах остра болка, но е добре, че вече хвърлих патериците. Да чукна на дърво, до седмица мога да започна леки бегови упражнения. Кога обаче ще се завърна терена, не мога да кажа”, разясни ситуацията около себе си юношата на клуба.
В същото време стана ясно, че за успеха в Ихтиман всички футболисти в оранжево са получили премии. Това е практика в отбора при постигнати 3 точки от мачовете навън. За победи у дома финансови бонуси не се предвиждат.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*