Новини, Спорт, Футбол

„Пирин” /Бл/ иска ас на „Рилски”

Ивайло Захариев /с топката/

Набиращият все по-голяма скорост в последно време състав на „Пирин” /Бл/ е на път да отмъкне един от най-добрите играчи на ФК „Рилски спортист” от началото на сезона – Ивайло Захариев. 24-годишният халф е хванал окото на благоевградчани в мача между двата отбора преди две седмици.
Въпреки разгромната загуба на нашите с 1:9 на ст. „Христо Ботев” Захариев се представи на ниво, отбелязвайки почетното попадение за своите. От началото на сезона полузащитникът има на сметката си 3 гола и 5 асистенции.
Иво вече е провел предварителен разговор с управата на „Пирин”, като на срещата в Благоевград са дискутирани условията, при които състезателят би могъл да облече зеления екип. Засега няма яснота дали трансферът ще бъде осъществен в близко време или след Нова година.
За гостуването в Радомир на „Струмска слава” в неделя, на 4 ноември, от 14 ч. под въпрос е бранителят Ивайло Райчев. Левият бек има болки във врата, които не му позволяват да тренира пълноценно. За попълване на групата треньорският ни щаб за пореден път ще разчита на няколко момчета от старшата възраст.

1 Comment

  1. Успех!

    Давай Пифе!Успех и дано да стигнеш и още по-далеч!!!

Leave a Reply