Новини, Поздравления

Поздравление от общинската управа

Скъпи съграждани, приятели, колеги,
В навечерието на светлите празници – Рождество Христово и настъпването на новата 2014 година, заредени с много любов, радост и нестихваща човешка надежда за по–добри дни, отправяме сърдечни пожелания за много здраве, топлина и благоденствие във вашите домове!
В дни на равносметка към изминалата година и надежда към настъпващата дано всеки един от вас има повод за лично удовлетворение от постигнатото и да прекрачи новата година със стремеж за повече обич, доброта и разбирателство. Нека новата година бъде успешно начало за едно по-добро бъдеще, благополучие и просперитет за нашата община! Във време на равносметка да отчетем постигнатото досега и да си пожелаем да го умножим в следващите години!
Всяко ново начало ни зарежда с оптимизъм. Погледите ни са устремени в бъдещето и вярваме в доброто, което ни предстои. Да си пожелаем градивна, добра и успешна 2014 година, в която с лекота и задружност ще преодоляваме изпитанията и предизвикателствата на времето!
В коледната свята нощ отворете сърцата си за искрица доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм. Нека да има здраве и благополучие във всеки дом и с общи усилия да извоюваме повече стабилност и сигурност за всички.
Весели празници!

Владимир Георгиев,
кмет на Община Самоков

Силвия Стойчева,
председател на Общинския съвет

Leave a Reply