Новини, Спорт, Футбол

Полицаите от областта ритат топка благотворително в Самоков

Спортен клуб „Мусала” при Областната дирекция на МВР организира благотворителен коледен турнир по футзал в “Арена Самоков”. Изявата започна в понеделник, на 9 декември, и продължава и днес – вторник, 10 декември, от 10 ч.
В надпреварата се включиха служители от 9 районни полицейски управления /включително от нашия град/ и тимове на областни подразделения – общо 12 отбора.
Турнирът бе открит от комисар Цветан Сичанов от името на Областната дирекция на МВР. Участниците в надпреварата бяха приветствани и от кмета Владимир Георгиев. Сред присъстващите бяха заместник-кметовете Радослав Стойчев и Васил Сайменов, известни спортни деятели.
Турнирът е организиран със съдействието на домакините от РУП-Самоков и с подкрепата на Общината, предоставила безвъзмездно залата.
За победителите са предвидени купи и плакети.
Самият турнир се провежда с благотворителна цел. Стремежът е да се наберат средства в помощ на Дома за деца, лишени от родителски грижи “Свети Иван Рилски” в с. Разлив, община Правец. На 14 декември ще има и благотворителен мач, в който ще се включат представители на Националната служба за охрана и децата от дома.

Leave a Reply