Полицаи помагат на свой колега с благотворителен турнир по футбол в „Арена Самоков”

Благотворителен турнир по футбол се провежда на 13 и 14 декември, четвъртък и петък, в „Арена Самоков”.
Целта на спортната изява, която се организира с безвъзмездната подкрепа на Община Самоков, е да се съберат финансови средства за подпомагане на лечението на служител от Районното управление на полицията в Костенец. Старши полицай Емил Златков е с установено спиране на бъбречната дейност, поради което му е назначена хемодиализа три пъти седмично. Извършена му е пункция на белите дробове, назначена му е и повторна пункция.
Във връзка с това спортен клуб „Мусала“ към Областната дирекция на МВР-София организира турнира. Събраните средства от таксите за участие на отборите ще бъдат дарени за лечението на Златков.
Отборът на самоковската полиция записа две победи на старта на проявата – 5:3 над колегите си от Костенец, и 4:1 над тима на Елин Пелин. В групата на нашите момчета са още съставите на Ихтиман и Пирдоп.
В осъществяване на благородната кауза са се включили отбори на Областната дирекция и на 12-те районни управления в състава й, както и на техните колеги от РДПБЗН-София, ТДНС и СБОП-София област.
Желаещите да се включат в дарителската кампания могат да изразят своята съпричастност на банкова сметка:
ЦКБ
IBAN: BG24CECB 9790 1082 1722 00
Емил Стоянов Златков

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*