Новини, Шарен свят

Поредното лятно парти в Младежкия дом зарадва над 20 деца

Рекордните до момента над 20 деца се включиха в поредното детско парти от лятната програма на Младежкия дом на 19 юли.
Всички те се хванаха на морския “влак” от София за Бургас, поведен лично от отговорничката на Младежкия дом Латинка Щъркелова. Последваха различни игри и конкурси, а участниците в тях получиха много лакомства и други награди, включително и ръчно изработени от творците от клуб “Арт палитра”. Разиграна бе и томбола.
Малкият Алекс пък имаше още един повод да се забавлява, тъй като на този ден навърши 8 години и чества празника си със своите нови приятели.
Традиционно два отбора, кръстени този път “Ягода” и Смокиня” и съставени от по 4 души, участваха в специална викторина. Така децата научиха доста интересни факти – колко километра развива гепардът /над 100/, колко пъти кожата на мечката е по-дебела от човешката /20 пъти/, колко по-голяма е площта на Черно море в сравнение с тази на България /4 пъти/ и пр.
За правилното протичане на викторината и останалите конкурси пък се грижеше жури в състав Елена Петкова, Ива Миленкова и Мария Стоилова.
Накрая децата и младежите оформиха истинско парти под звуците на подходящи музикални хитове, озвучили Младежкия дом с помощта на ди джей Христо Дудин.
Следващата подобна проява ще бъде на 26 юли, петък, от 11 ч.

Leave a Reply