Новини, Спорт

Почваме с „Черно море” в неделя от 18 ч.

С много надежди започва участието си в поредния сезон на Националната баскетболна лига „Рилски спортист”. Нашите излизат срещу „Черно море” в неделя, на 16 октомври, от 18 ч. в „Арена Самоков” с мисълта да зарадват с успех хилядите си почитатели.
Наставникът Росен Барчовски няма притеснения около състава, тъй като всичките му момчета са здрави и готови да дадат най-доброто от себе си. На линия е и получилият лека травма през миналата седмица гард Асен Великов.
Срещу варненци официален дебют за „Рилски” се очаква да направят новопривлечените Христо Захариев, Бранко Миркович, Асен Великов, Филип Вукосавлевич и Анте Билобърк. Възможно е привържениците на отбора ни да видят в игра и сръбския център Джордже Йованович, който от десетина дни кара пробен период.
В същото време освободеният преди седмица от „Рилски спортист” Атанас Радев успя да си намери нов отбор. Това е участникът в „А” група „Берое” /Стара Загора/.
Тежкото крило вече направи няколко тренировки с тима, воден от легендата Георги Младенов, в които загатна за потенциала си.
Радев е шестият играч, който напуска Самоков през последните месеци. Преди него с тима ни се разделиха Владимир Мийович, Александър Радоевич, Иван Лилов, Александър Груев и Драгомир Мароевич.

Leave a Reply