Други, Новини, Спорт

Празник на велосипедистите

Снимка: Ивайло Андреев

В събота и неделя – на 15 и 16 август, на пъмп трака – екстремното колоездачно трасе в двора на Спортното училище, десетки деца и младежи мериха сили за постигане на най-добро време за обиколка. Оспорваната борба предизвика интереса на много други млади хора, които в ролята на публика поддържаха и насърчаваха състезателите. Имаше много емоции за участници и зрители, както и музика, и добро озвучаване. Спортната проява се превърна в своеобразен празник за доста хора.
Условията за надпреварата и наградите на призьорите бяха осигурени от Общината, млекарница „Добрев“, VeloBoost.Bg, EPIC-Bikeshop, „Трапезна вода BLICK“, E-Mania, рибарски магазин „От тъмно до тъмно“, MaxMedia-Skymedia, книжарница АРЕС, СУ „Никола Велчев“, DJ Tino, Румен Белчински.
Организаторите изразиха удовлетворение, че състезанието се е състояло въпреки трудната епидемична обстановка и благодариха на доброволците, подготвили трасето и околното пространство, с което е била осигурена и  безопасността на участниците. Признание бе изразено и на всички, уважили с присъствието си спортния празник.

Leave a Reply