Новини, Поздравления

Празнични поздравления

Общинското ръководство на КТ „Подкрепа” – Самоков поздравява своите членове, техните семейства и всички самоковци с идващата Коледа и новата 2014 година с пожелания за здраве, радост и успехи в работата и живота!

ххх

СК „Рилски скиор” желае на своите членове здраве и много успехи по белите писти през олимпийската 2014 година! Да възстановим престижа ни, да множим успехите на национални и международни състезания!

ххх

Управителният съвет на клуба по ориентиране „Соколец” честити коледните и новогодишните празници на всички състезатели, треньори, спомоществователи и членове на клуба с пожелание за здраве и още по-добри резултати през новата 2014 година! Честити празници!

ххх

Управителният съвет на Съюза на инвалидите в гр. Самоков поздравява своите членове от града и селата в общината по случай коледните и новогодишните празници и им пожелава крепко здраве!

ххх

Общинският съвет на Демократичния съюз на жените поздравява всички жени и техните семейства с настъпващите коледни и новогодишни празници! Нека има повече светлина в душите и топлина в сърцата, нека през 2014 г. има много радост за децата, мир, спокойствие и щастие в семействата!

ххх

„Зар” ЕООД поздравява всички свои клиенти и партньори по случай Коледа и им желае от сърце здраве, весело посрещане на Нова година и много нови творчески успехи!

Leave a Reply