Празнични поздравления

Ръководството на ,,Самел-90“ АД честити коледните и новогодишните празници на всички свои служители, работници и граждани на гр. Самоков!
Пожелава много здраве, любов, веселие и надежди за свят, пълен с хора щастливи!

х х х

Честити празници на екипа на „Хидростроител-ПА” ЕООД и на всички наши партньори! Да сте живи и здрави! Най-сърдечно ви желаем хубаво настроение и сполука през новата година!
От ръководството

х х х

На своя персонал и на многобройните си партньори и клиенти ръководството на фирма „ИВПО-93” от сърце желае весело прекарване на Бъдни вечер, Коледа и Нова година, удовлетворение от труда и сполука в живота!

х х х

Ръководството на фирма „Монтажи 64” честити коледните и новогодишните празници на своя персонал и на многобройните си клиенти, като им пожелава здраве, успехи и много щастие през цялата 2015 година!

х х х

На строителите от „Красстрой” ООД ръководството на фирмата от сърце желае весело прекарване на Бъдни вечер и Коледа и една много успешна Нова година!

х х х

Общинският съвет на Демократичния съюз на жените – Самоков
честити Коледа и Нова година на всички жени и на семействата им! Нека през 2015-а има мир, щастливи детски усмивки и спокойни дни във всеки самоковски дом!

х х х

Ръководството на Пощенска станция – гр. Самоков поздравява всички свои служители и клиенти с настъпващите коледни и новогодишни празници, като им пожелава здраве, щастие и сбъдване на всички мечти!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*