Новини, Поздравления

Празнични поздравления

Счетоводна къща СД „Лив-Трайкови – 55” честити Коледа и Нова година на всички свои служители и клиенти! Нека 2016 година да е мирна, спорна и щастлива! Мир, здраве и късмет да има!

х х х

Бензиностанция „Шел” и автосервиз за смяна на масла и гуми желае на служители и клиенти Коледата да бъде незабравима, а годината – неповторима! Да сте здрави, весели, засмени!

х х х

ТПК „Михаил Дашин” честити Коледа и Нова година на своите работници, служители и клиенти! Нека сиянието на тези светли празници озари сърцата ви и ви донесе здраве, щастие, любов, късмет и сили за бъдните дни!

х х х

Здраве, доброта, светлина и усмивки желае ръководството на Руски клуб – Самоков на членовете на клуба и на всички жители на общината. Весели зимни празници, приятели!

х х х

Уважаеми членове и приятели на клуб „Рилски скиор”, пожелаваме ви една Коледа – за много желания! Една Нова година – за много мечти! Една цяла година – за много успехи в любимия на самоковци ски спорт!
Весели празници!
От ръководството на клуб „Рилски скиор”

х х х

Мебелна къща „Кедър” – магазин „Щил” поздравява своите клиенти и колектива с настъпващите коледни и новогодишни празници!

х х х

СД „Захарно петле – Кибарови и сие”
Честито Рождество Христово!
Годината, която се задава,
с шепи радост да раздава,
да бъде мирна, плодовита
и с успехи да ни е честита!

х х х

Мили жени, честити празници!
Поднасяме ви най-искрени благопожелания за здраве и сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта – дарявани и получавани, за дни на радост с усмивки и веселие; за мигове на сбъднати мечти за всички в семействата ви!
Общински съвет на Демократичния съюз на жените
Председател: Евгения Попова

х х х

Общинското ръководство на КТ „Подкрепа” – Самоков поздравява всички свои членове и симпатизанти по случай коледните и новогодишните празници с най-искрени пожелания за здраве, успехи, благополучие и щастие през цялата 2016 година!

х х х

Ръководството на „Зар” ЕООД поздравява по случай коледните и новогодишните празници своя екип и своите партньори и клиенти!
Мили хора, имайте надежда, вярвайте в доброто и не забравяйте да мечтаете! Нека чудесата оживеят в магията на празниците!

х х х

НПО „Милост за слабите” честити коледните и новогодишните светли празници на всички! Нека това ново начало да ни направи по-добри и състрадателни към хората! Нека 2016 година бъде по-здрава и благодатна за всички!

х х х

Ръководството на Пощенска станция – Самоков поздравява с настъпващите коледни и новогодишни празници своите служители и клиенти!
Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успехите са ваши постоянни спътници!

х х х

Ръководството на самоковския регионален клуб на строителите-ветерани честити Коледа и Нова година на своите членове, на семействата им и на всички самоковци! Нека всеки ден от настъпващата 2016 г. да бъде успешен в работата и щастлив в личния живот!

Leave a Reply