Баскетбол, Новини, Спорт

Представиха официално Бранко Миркович в Беларус

Бане по време на представянето си в Спортния комплекс в Минск

Дългогодишният играч на БК “Рилски спортист” Бранко Миркович бе представен официално пред медии и фенове от своя нов отбор – беларуския “Цмоки”, в Спортния комплекс в столицата Минск в присъствието на играчите, представители на ръководството, журналисти, фенове. Мажоретен състав вдигаше градуса на настроението.
Клубът от Беларус се похвали и със собствено радио, от което привържениците на състава ще могат да научават всичко за своите любимци и участието им в първенството на страната, ВТБ лигата и турнира “Еврочалъндж”.
31-годишният Бранко Миркович подписа договор с “Цмоки” през юли, след като години наред носеше с успех фланелката на “Рилски”. Сърбинът, който бе в основата на трите спечелени бронзови медала от нашите през изминалия сезон, обаче избра друго предизвикателство и сега ще се състезава на почти 2000 км от България.
Въпреки трансфера си в Беларус Бранко ще продължи да бъде изкъсо следен от държавния селекционер Константин Папазов, който вече му гласува доверие, като го пусна в стартовия състав във всички двубои от квалификациите за “Евробаскет 2015”.

Leave a Reply